INTERIEUR ID

DANSEND DOOR DE RUIMTE

Hoe weet je wat er bij jou past in je interieur?

Je kan vragen stellen aan jezelf zoals “wat heb ik nodig”?

Echter soms is het lastig om te antwoorden op de vraag wat je nodig hebt. Ons hoofd is bijvoorbeeld heel goed om in dezelfde gedachtepatronen te blijven denken. Of het contact met jezelf is verloren door de drukte in je hoofd, waardoor het moeilijk is je eigen innerlijke stem te horen.

Wat je zou kunnen doen is denken aan contrasten of gebruikmaken van omdenken om uit die aangeleerde denkpatronen te stappen. Of via het lichaam de antwoorden op je vragen te laten geven.

Want  je lichaam kan veel vertellen over je huis, ‘Je lichaam als je huis’. Dat weet wat je nodig hebt. Andersom kan jouw huis je veel vertellen over wat er zich in jou afspeelt; Waar je naar verlangt en wat je aanvult. Wat schuurt, wat je weg kan doen of wat aandacht  vraagt.

Lees meer >