KEUZES

INTERIEUR EN WAT PAST BIJ JOU?

 

Scandinavisch Boho stijl of de kleurvolle Retro stijl.

Als ik een woonwinkel binnenloop en al die spullen en kleuren zie, denk ik ’Oooh wat mooi’. Dat wil ik ook! Nadat ik alles tot in detail tot mij heb genomen sta ik voor die ene lastige keus; alles kopen of gewoon hier intrekken.

 

* Beeld rechts Maia Flore

 

Kortom de realiteit zet me weer met beide benen op de grond en ik moet bedenken;

 

WAT HEB IK NODIG?

 

Ok ik heb kussentjes nodig

Maar welke kleur dan?

Die is mooi en die is mooi en die is mooi

 

Ik ga in gedachten mijn inrichting na en vraag mij af; wat past er bij mijn textielbehang en de eetkamer meubels? De kussens moeten wel een beetje een grove textuur hebben, dit om wat warmte te creëren bij het gladde tafelblad.

“Ah, alweer wat uitgefilterd voor een keuze. Maar ………….Als ik voor die ene mooie kleur ga waar mijn oog op valt, dan zet ik wel een stempel in huis en kan ik niet meer die geliefde Boho stijl bij elkaar sparen” denk ik hardop en ik zucht nog eens diep.

Wie ben ik en wat heb ik nodig?

Ik ben als persoonlijkheidstype een ‘INFJ’. Great. Dat heb ik weer Introvert Intuïtief en Extravert Sensitief.

* Beeld bovenaan Peggy van Gelderen

Lees meer >